Cum poţi trăi bine cu 700 Ron pe lună (sau reţeta oului cu oţet)

 

ouaCiteam pe yahoo un articol cam tâmpiţel, şi anume, câte ouă poţi cumpăra cu 5 euro în diferite ţări. În afară de faptul că am aflat cât cântăreşte oul de diverse mărimi,  restul a fost informaţie numa’ bună de pus la chec şi drob în loc de gălbenuşuri şi albuşuri. De fapt, am mai aflat ceva. Conform Institutului Naţional de Statică, un român consumă în medie  20 de ouă pe lună. Mă mir că nu au spus şi ce mărime şi de câte grame. Mi-e greu să înghit cifra aceasta, parcă aş fi mai dispusă să cred că sunt multe găini pe lumea aceasta, nu doar a lui Cristoiu, care fac pui, şi vii, pe deasupra. A, şi încă ceva, le-am luat-o înainte suedezilor. Taraaam, tarram, staţi jos suedezilor, plecaţi capul bălai şi ciuliţi urechile ascuţite de spiriduşi scandinavi,  că noi cumpărăm 43 de ouă cu ăia 5 euro pe caiet, pe când voi, şi cu ei în buzunar şi pe card, luaţi doar 15.
În fine, nu o lungesc, articolul are un merit. M-a încurajat, m-a motivat, m-a luminat, m-a entuziasmat că… pot trăi mult şi bine cu 700 Ron pe lună, dacă din ei îmi cumpăr şi 20 de ouă. A, şi încă ceva, aş solicita băieţilor şi mândrelor de la statistici, să ne dea şi o cifră pentru bolile de la prea mult mâncat de ouă şi, eventual, dacă este în profitul cuiva, să se şi interpreteze rezultatul. Să mai facă ei şi alte socoteli, tot pe seama ouălor, câţi români în medie , de câte ori şi cu ce ocazie, sunt unşi spiritual cu tripla combinaţie: albuş, gălbenuş şi  oţet. Şi tot aşa, o analiză a cifrelor şi a ingredientelor, de care ouă, de care oţet, de care români.

https://ro.stiri.yahoo.com/c%C3%A2te-ou%C4%83-se-pot-cump%C4%83ra-cu-5-dolari-%C3%AEn-diferite-%C8%9B%C4%83ri-111019818.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: