Scrisoarea lui Victor Ponta către Zâna Măseluţă

0001lxDragă Zână Măseluţă,
Încă de la începutul scrisoricii mele, trebuie să te anunţ că nu îţi mai scriu de unde îţi scriam eu ţie de obicei. Mi-am schimbat camera pentru că băieţii răi, ştii tu, ţi-am mai povestit eu ţie de ei, ăia care se joacă în ţărână, stau cu nasul neşters, au gura plină cu prostii şi fură corcoduşe de pe moşii care nu le aparţin, începuseră să tragă cu cornete pe fereastră. Eu, băiat manierat şi mai mic ca ei, aşa cum m-ai învăţat tu, nu le răspund la provocări.
În camera cea nouă, am tot felul de chestii faine pe care, la un adică,  le pot da la schimb pe jucării noi. În plus, de aici nu mă pot vedea când trag mâţele de coadă şi mi-am făcut amici noi pe care-i bat la Popa Prostu’  şi  la alte socoteli de stat.
În al doilea rând, ţin să îţi mulţumesc pentru noul dinţişor, pe care, tot aşa, cum m-ai sfătuit tu, deocamdată, îl ţin ascuns, dar ca să fiu pe deplin bucuros, te rog din sufleţelul meu mic să tragi un zbor până la Traian. Ţi-am mai vorbit eu de el, îl recunoşti usor. Este cel mai vlăjgan şi ochios din popor. Să-i dai dureri mari  de măsele şi să mai ai grijă să îşi muşte limba, de fiecare dată, când îmi zice Viorel. Şă ştii că nu sunt rău, dar ce mi-a făcut el mie nu-şi poate imagina nici bagheta ta magică.
În al treilea rând, te-aş ruga să o convingi pe mama lui Crinuţ să nu-i mai ia jucării noi că el mereu le strică cu Traian. Mai bine să le cumpere câteva sticle să se joace cu ele pe post de popice.

Cam asta am vrut să-ţi spun Zână Măseluţă. Promit că n-am să mănânc multe prăjituri de Paşte.

Cu drag, Victor din noua sa cameră cu floricele milităreşti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: