Cheile de la Palatul Cotroceni ascunse într-o ulcea de lut ?

Cum ? Preşedintele nostru a plecat în vacanţă şi nu şi-a lăsat cheile de la Palatul Cotroceni sub preşul Facebook ? Ei drăcie, nu i-am crezut pe cei de la Mediafax.
http://www.mediafax.ro/politic/presedintele-klaus-iohannis-se-afla-intr-o-vacanta-privata-in-insulele-madeira-14108325

vas-de-lut
Dacă site-urile nu-şi culeg informaţia de pe pagina de socializare a preşedintelui, este clar că ceva este curat murdar. Aşa că fusei să verific pe gaura cheii de la Facebook şi ce să vezi, nu mişca nimc pe acolo de pe 5 aprilie şi nici pâs nu am auzit. Daaa, preşedintele este în vacanţă. Acum, ce-o sărbători, probabil, cu întârziere, nu ştim, Paştele catolic sau cele 100 zile de miere de când şi-a pus pirostriile cu Blaga, Ponta & co ? Dacă preşedintele ar fi pus un selfie, pe pagina sa de osanele, cu siguranţă, m-ar fi ajutat să-mi răspund la această întrebare.
Dar pe mine altceva mă surprinde, că nu şi-a lăsat cheile de la casa prezidenţială în locul bine ştiut. Asta mă face să mă gândesc că omul este prudent. Aş putea bănui unde îsi pune cheile de la casele proprii, atunci când pleacă la distanţe mari, probabil, într-o ulcică de lut, fie la streaşină (nu toţi au picioare şi mâini lungi să ajungă la acoperiş) , dar unde să-şi fi pus, mai nou, cheia de la casa prezidenţală, chiar n-am nici cea mai vagă idee. Cineva îmi zice că, pe timp de vacanţă, un consilier zilier vede de bătătura facebook a preşedintelui. No, noo, nu cred. Preşedintele are timp berechet să se gospodărească singur pe reţelele de socializare, în afară de asta,  şi de vacanţe, doar n-o avea alte lucruri de făcut. A, ba da, să scrie cărţi pentru naţiune.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: